Wednesday, September 29, 2010

19.09.2010 - cute new comers

tanggal 19.09.2010 (Ahad), kakak sulongku selamat melahirkan anak lelaki ke-4 (skali lg oltromen...:D) secare normal di HUKM, Cheras..

alhamdulillah Allah permudahkan die utk bersalin kali ini sbb tanda2 bersalin die keluar time pagi2 hening di ahad time2 kami sume tgh syiok tido...5-10 min lps kak long masuk je ke labour room, abg ipar kami keluar n bgtau dh slamat sume..mule2 tak pecaye, tp dh die kate btol..btol la tu..;)

alhamdulillah skali lagi baby sihat dan sempurna dilahirkan..comel btol..
still di awang-awangan le tu..baru brape minit lahir ke dunie yg penuh cabaran ni..


baby, ini le family kamu..ayah, mama, dan abg2 kamu yg sgt oltromen prangainye...huhu~


ntah mcm mane la turn aku nnt ye...agak berdebar..huhu..
moge dipermudahkan Allah...amin~

1 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

owh, ingatkan baby sendiri... hehe..

Herm, jenuh mak dia nak jaga 4 org hero nanti ye... macam kakak salwa yg no.2, semua lelaki gak. 3 orang... memang lasak2 la.

InsyaAllah, semoga dipermudahkan segalanya... Jgn risau2 ye... hehe

Post a Comment

 
+ adela is the name +. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino