Friday, August 21, 2015

Yuran Pendaftaran Genius Aulad 2016 (Fee Structure)

Bersawang aih blog ni.
berkurun lama kot tak sempat nk hapdet ape2..

thn 2015 ni bnyk perubahan yg kena hadap..
ayla start sekolah di APC (al baghdadi playtime centre)...ayla juga dapat adik baru..
so kami mak pak pada anak2 ni bnyk nk kena adapt dengan suasana baru, ekonomi baru dan ahli baru kami.

dah 8 bulan ayla di APC..so far mmg bagus..die dah pandai bergaul, pandai berkawan, pandai baca 3qul, alfatihah, ayat2 lazim dan yg tak percaya surah an-naab pun dh hampir separuh dia hafal..mmg terbaik apc mengajar anak2 menghafal ayat suci al-Quran ni. tapi, mmg plan awal kami, akan hantar ayla ke Genius Aulad (GA) ni start dia umur 5 atau 6 thn..so, semangat la mintak opismate ni dapatkan fee structure utk GA ni..dari bulan jan mintak, smpai bln 8 baru dpt...hahaa..

so di sini sy nak share yuran pendaftaran Genius Aulad 2016 bagi parents yang tengah mencari utk buat kira-kira bajet dan simpanan yg perlu dilaburkan utk anak2 ni... (sbb sy google pun x jumpe...so excited nk share)

selamat membuat bajet dengan berhemah!.. :)


1 comments:

ridwan sapudin said...

Membaca,mengira,menulis d APC cmner??umur brpe ank??GA pn mcm biase jer..mula2 okla..pastu statik jer..ank 5thn..anta GA dh 9bln..

Post a Comment

 
+ adela is the name +. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino