Thursday, September 27, 2012

Program Penilaian Profesional - Rumah Nur Hikmah

terhimpit dengan tugas rasmi dan tugasan pengesahan perkhidmatan PTD ni mmg perit sangat...perit pada otak..sarat pada otak..pening memikirkan sponsor, aktiviti bagi Program Penilaian Profesional (PPP) yang lebih berkonsepkan CSR - pegawai awam perlu turun padang untuk berbakti kepada masyarakat.

Program aku kali ni dirancang nak dibuat di RUMAH NUR HIKMAH, Kajang.  Lawatan dan persetujuan dengan tuan rumah telah dibuat.  Cuma pening kepada memikirkan misi mencari dermawan ni susah sangat2 dengan kekangan masa yg terhad yg diperuntukkan oleh JPA...(sangat kejam ok..) (nanges!)

Arini terpanggil nk update blog sbb keciwa dgn service drp KFC..bkn restoran KFC tu..tp drp PR KFC Holdings sendiri.. aku call untuk dapatkan maklumat ttg prosedur untuk sumbangan rumah anak yatim ni..tp jawapan yg diterima agak menghampakan.."tengoklah".."u hantar dulu proposal n surat permohonan"...dh tau dh kalo jawapan mcm tu mmg tak dpt la..tp ko sbg PR perlu ade cara layanan yg lebih mesra walaupun nk menolak permohonan ni...salute pada Kidzania, Nestle, Gardenia yang deal dgn aku tanpa ada riak di suara mereka.

Ape yg kne pikir skg ni nk mencarik sponsor utk makan-minum semasa aktiviti berlansgsung tu..aduhai...

mane nak carik ni..

Rumah Nur Hikmah (suatu ketika dulu..skrg dah lain..)

NO to KFC..hahahaa~

0 comments:

Post a Comment

 
+ adela is the name +. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino