Tuesday, August 2, 2011

Minggu Pertama Bekerja..away from Ayla..

Start 1 Ogos 2011 (semalam la..) aku mula bekerja seperti biasa..
rutin harian agak berubah..kena bgn awal sikit utk susukan Ayla..
pagi2 skg agak kekok nk bersiap p keje..buat itu ini sume mcm x kena..amek masa agak lama jgk la utk bersiap-siap..kesannye, dh dua hari berturut-turut punch card aku merah!!!

kerja kt opis skg xbrape bnyk lg..tp aku tgh mengemas-ngemas workstation aku...dulu time pegnan x larat nk berkemas..mmg full gile meja ni dgn file2 hasil peninggalan pegawai sebelum ni..arini sempat mengemas area pc n stationary je..file2 yg ade sume x sort lg..so harap bersabar yeh..5S di meja ini x dapat dilaksanakan lagi..hahaa!

bile bkerja ni, susu utk ayla kena la diperah..stakat ni aku buat 2x kt opis..1st pagi around pkol 10-11am cmtu..2nd ptg dlm pkol 3-4ptg..bole thn jgk la hasilnye..semoga susu ni ckup utk ayla..

ayla pnye respon ari pertama plak en.suami bckp ayla minum ok..bile balik ibu ckp die dh minum 7 botol..pergghhh...bapak banyak!!..ckup ke stok yg ade tu?..takot la..

sygku ayla...nnt jgn nanges2 yeh kt umah tu..ibu pegi kerja utk Ayla jgk..

syg ayla..

1 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

Mula2 memang rasa kekok sket, nanti lama2 ok la tu... hehe

salwa kat office pun 2x je pam... kalau sempat 3 kali...

Wah, banyak jugak dia minum ye... Izzati sehari dalam 3 botol je (3x3oz = 9 oz)...

Kalau bagi 4 botol selalunya lagi 1 botol tak usik pun... huhu

Post a Comment

 
+ adela is the name +. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino